Vásárlási feltételek

 
 

A SolarEdge napelemes rendszerek telepítése, felszerelése, beüzemelése szakértelmet igényel. Ezért a garanciát is úgy tudjuk vállalni, ha mi telepítjük a teljes rendszert.

A csomagok leírásánál feltüntettük a pontos rendszerárakat.

Javasoljuk, hogy a rendszer vásárlása előtt konzultáljon munkatársunkkal, hogy az igényeihez leginkább igazodó rendszert ajánlhassuk.

A napelemes rendszer teljes-körű működéséhez szükséges a napelemek szakszerű elhelyezése. Ez rendszerint gyári napelem tartószerkezetekre történik.

A telepítési árba még felszámoljuk a kiszállási díjat, ami 100Ft/km, oda és vissza is. A helyszíni felmérést követően legalább még egy alakommal kell számolni, amikor telepítünk.

Nem tartunk jelentős raktárkészletet. Csak rendelésre dolgozunk.

A vásárlás folyamata:

1, Kapcsolatfelvétel
2, A vásárlói igények felmérése
3, Személyes terepszemle, felmérés
4, Ajánlatkészítés, adás
5, Szerződéskötés
6, Engedélyek
7, Anyagok megrendelése
8, Kiszállítás. 9, Telepítés, próbaüzem
10, Oktatás
11, Készre jelentés
12, Mérőóracsere
13, Folyamatos üzemeltetés, kérésre távfelügyelet

 • A ZÖLD színnel írt árak Áfával növelt Bruttó árak. Tartalmazzák a teljes rendszerárat az egysíkú cseréptetőre (max 4m maggas) szerelhető tartószerkezettel, az áramszolgáltatói napelemes ügyintézéssel, és a telepítéssel, szereléssel az AC oldali belépési pontig.
 • A KÉK színnel írt árak Áfával növelt Bruttó árak. Tartalmazzák a teljes rendszerárat a napelemes tartószerkezet nélkül, mert sokféle tartószerkezet van, és pl. van aki maga készíti el sokkal olcsóbban a talajra telepített napelem rendszer tartószerkeztet. Tartalmazza még az áramszolgáltatói napelemes ügyintézéssel, és a telepítéssel, szereléssel az AC oldali belépési pontig.
 • A PIROS színnel írt árak nettó árak. Azon megrendelőink részére, akik cégre rendelnek, hivatalosan, számlával, garanciával, EU Adószámmal nettóba tudjuk vállalni a rendszert. Az ár tartalmazza a teljes rendszerárat a napelemes tartószerkezet nélkül. Tartalmazza még az áramszolgáltatói napelemes ügyintézéssel, és a telepítéssel, szereléssel az AC oldali belépési pontig.
 • A feltüntetett rendszerárak alapfeltételei: AC bekötési pont az invertertől, max.5m DC bekötési pont a napelemtől az inverterig, max. 4m magas tetőszél, egybefüggő, törés vagy ablak, kémény, akadály nélküli egységes tetőfelület. Fejér megyei település. Önerős finanszírozás. Minden ettől eltérő feltétel esetén, és a helyszíni felmérés során felmerülő egyedi esetekben is egyedi árat alakítunk ki.

  A napelemes rendszerekre érvényes garanciákat csak akkor tudjuk vállalni, ha mi szállítjuk ki, telepítjük, és mi is üzemeljük be a teljes rendszert. Az árak tájékoztató jellegűek, nem képezik az árajánlat részét!


  Tel.: 06 (20) 982 4000
  Email: solaredgenapelemesrendszer@gmail.com

 • Vásárlási feltételek információkérés
 • Vásárlási feltételek információkérés

  Kérem adja meg a nevét:


  Kérem adja meg a telefonszámát:


  Kérem adja meg az e-mail címét:


  Melyik településen szeretné a telepítést


  Kérjük, válasszon a lehetőségek közül:  További információk, kérések, kérdések:


  Kérem írja be számmal az ellenörzö kódot:
  ( negyvenöt )  vissza az elejére
  Solaredge Napelemes rendszer | Partnerek | Kapcsolatok
   
    Copyright 2019 solaredgenapelemesrendszer.hu - Minden jog fenntartva!